20 Temmuz 2012 Cuma

Stil Direktörüne Çoook Teşekkürler...

İşte en beğendiğim kombinlerinden biriyle stil direktörü
İnsanın yazarak anlaşması tuhaf şey. Hele hiç tanımadığınız birini yazdıklarından tanıyorsanız daha da enteresan. İşte ben, stil direktörünü ne zamandır yazdıklarından tanıyanlardandım. Amsterdam-İstanbul arası mekik dokuyan gezgin hayatı, internet dünyasına oldukça hakim oluşu, giyim ve bakım üzerine yazdığı bilgilendirici yazıları ve gezileriyle rengarenk bir sitenin sahibesi. Bir kez girdikten sonra, her gün her gün bakma isteği uyandıran, süper çift Edi ve Ömi'nin maceralarını bayılarak okuyacağınız, keyifli bir site. Zaten az buz değil 5000'i aşkın takipçisi var.

Ben stildirektöründe okuduklarımdan ne çıkardım derseniz; karşımda, içi dışı bir, yoğunluğuna karşın yardım etmekten kaçınmayacak, binlerce "cool görünmeye çalışan" giyim bloggerlarından çok çok farklı, gerçek ve eğlenceli birini okuduğumu hissediyordum. Gerçekten de yardım ister istemez tüm düşüncelerimin doğru olduğunu gördüm. Benimle hemen ilgilendi, araya giren Londra seyahatine karşın benim isteklerimi hiç unutmadı, ve sonunda blogumu, işte bu gördüğünüz, sade, düzenli haline kavuşturdu.

Stil direktörüne ne kadar teşekkür etsem az. Saatlerce blogumla uğraştı, beni çok mutlu etti. İnsan bu özveriyi en yakınındaki kişilerden bile göremiyor bazen.

Eda Suner'in (Stil Direktörü) bloguna buradan buyrun :)

6 yorum:

Yeşim dedi ki...

Edi'm candır candandır. Yüreği de yüzü gibi güzeldir meleğimin :)

Stil Direktoru dedi ki...

Canım benim tekrar teşekkürler mest oldum mutlu ettiysem ne ala .) İçine sinsin ama bak yorumlardan kelime onayını hayır yap ve yorumları onaya tabi yap onu unutmuşum ./ Yeşom'da canım dostum ne güzel yazmış. Öperim sizleri

kisakahvemolas dedi ki...

@Yeşim: Gerçekten de öyleymiş...

@Stil Direktörü: İçime sinmez mi... Bayıldım bayıldım! :) Ben kelime onayı yaptığımın farkında değilmişim, hemen kaldırdım...

Adsız dedi ki...

Yeni sayfanız çok güzel olmuş.Dünya da böyle güzel insanlar da var.sevgiler......

Murat - TrendFace.com dedi ki...

E o zaman bir logo tasarimi hediye etmek de bana duser, bir hafta verin bana :)

Aybike dedi ki...

Yeni gordum yeni tasarimi sevgili kisakahvemolasi, coook guzel olmus! :)