17 Ekim 2011 Pazartesi

Okurlarımdan Mektup Var :)

Blogum şimdiden mucizeler yaratmaya başladı!!! Bu gece beni çook ama çok mutlu eden bir sürprizle karşılaştım! Beni hep blogumla ve yazılarımla ilgili motive eden arkadaşlarım Aybike ve Murat, bu gece sevincimden ağlattılar :)

http://kisakahvemolasi.blogspot.com/2011/10/anne-ben-blogcu-oldum.html linkindeki yazımda mektup almayı çok sevdiğimi yazmıştım. Onlar da bu yazım üzerine bana harika bir mektup yazmışlar... Bu mektubu ben evde yokken, Aybike bizim posta kutumuza bırakmış! Posta kutusunda mektubu gördüğüm an eve nasıl koştuğumu ve mektubu nasıl açtığımı görmeniz gerekirdi... Zarfın içinden, görür görmez bayıldığım, inanılmaz güzel, kapağı dantel işlemesi gibi yapılmış çok zarif bir mektup kağıdı çıktı! Aybike bu kağıdı orta birinci sınıftayken Amerika'dan almış. Bu güzel mektubu onun bugüne kadar sakladığından daha uzun saklayacağım! Hiç vakit kaybetmeden ilk okur mektubumu bu gece blogumda sizlerle paylaşıyorum:) Canım arkadaşlarıma da tekrar çook teşekkür ediyorum!





Artık balkon soğudu ama salonda da kahve keyfi yaparız:) Siz yeterki gelin! Deniz hemen uçak bileti bakmaya başlasın:)

5 yorum:

Aybike dedi ki...

Okur mektubunu begenmene cok sevindim Miraycim, ama yine de mutluluktan da olsa sen hic aglama, hep boyle guzel guzel gul :)

Murat dedi ki...

Supersiniz!!! :)

PS: Pişi de yapalım yanına :)

kisakahvemolas dedi ki...

Yapmaz mıyız:) Hemen yaparız hem de!

Adsız dedi ki...

köşen harika sabahları kahve yerine senin yazılarını içiyorum hep böyle kal seninle özel bır bağı olan kimse

kisakahvemolas dedi ki...

Teyzeciim yakaladım seni hahaha:) Hiç belli olmuyorsun:)