15 Şubat 2012 Çarşamba

Tembelliği Bırakma Yazısı

Tembellik doğada da var:)



Biliyorum,
Bazılarınız gezi yazılarının devamını bekliyor, Phuket'teki maymun şovu yazacağımı söylemiştim. "Orda kaldık" diyenler olunca çok seviniyorum.

Ayrıca daha yeni kitaplarımı da koyacağım bloguma. Çünkü kış günü yapılacak en harika şey, kitap okumak.

"Ankara'da ne yesek?" yazılarına süper restoranlar ekleyeceğim. Bu blogun her zaman en çok okunan yazıları arasında oldular. Ben de araştırmaya devam ediyorum. Şu an elimde bol fotoğraf çektiğim ve çok beğendiğim restoranlar var, bence bu bölümün yeni yazıları göz atmaya değer olacak...

Yazacak çok şey var. Ama bazen yazmaya vaktim olmuyor. Bazense... Bu haftasonu, yapamadığım bazı şeylerin nedenini açıklayamadım  ve "neden yapmadın?" gibi soruları "tembellikten" diye cevapladım. Sonra öğrenci olmayınca tembel olmanın çok da kötü bir şey olmadığını düşündüm. Hah ha! Üstelik ne kadar açıklayıcı ve net bir cevaptı! Hadi, verdiğim cevap üzerine bir cevap daha verin :) Üstelik bu yanıtı, hayatını çalışmaya adamış bir Prof.a verdim, saçını başını yolabilirdi o an, o hale getirdim :)

Bu yazının şarkısı :)

Yalan Dünya'daki Orçun'un hayat felsefesi tembellik
Sonra üzüldüm. Ve karar verdim: tembelliğimi bugün itibariyle üzerimden atıyorum. Yeni yazılarımı yazmaya başlıyorum :) Blogumu izlemeye devam ettiğiniz için teşekkürler...

Not: Japonya'daki Türk Blogger Serrose'ye bayıldım. Bir yazısında, kız blogger'ların, bloglarına koydukları olmazsa olmazları koymuş. Karar verdim ben de bu yazıdan yazacağım. Hatta aynı onun gibi, "Ben de bloggerım benim neyim eksik?" de yazacağım :)





3 yorum:

Aybike dedi ki...

Bence bu hafta "havalardan" dolayi bir tembellik var uzerimizde, haftaya gecer umarim yoksa topluca "Orcun"a baglicaz :)

serrose dedi ki...

Hahhaha adıma rastlayınca bana büyük bir sürpriz oldu :)
Tanıştığıma memnun oldum :)

kisakahvemolas dedi ki...

@Aybike: Hahahah:)
@Serrose: Ben de çok memnun oldummm!!!