3 Haziran 2012 Pazar

İstanbul Chill Out Fest Notları


Chill Out Fest 2012 - İstanbul 
20 Mayıs 2012'de Kemer Golf & Country Club'da çok güzel bir festivale katıldık. Bu yıl 7.si düzenlenen Chill Out Festival / İstanbul'dan söz ediyorum.

Hava sabah yağmurlu olsa da, öğleden sonra düzeldi ve bize güzel bir eğlence ortamı oluştu. Genel görüntü: 25 yaş üzeri gençler için paralı üniversite şenliğiydi diyebilirim. Üniversiteden bir kaç yıl önce mezun olanlar genellikle, mezun oldukları okulun veya diğer okulların şenliklerine katılmaya devam ederler. Ama gittiklerinde de eski tadı alamazlar. Chill-Out Fest onlara -bizlere :) - tam anlamıyla süper bir şenlik ortamı yaratmıştı. Üniversite şenliklerinin sabah eğlencesini özleyenler, seneye bilet almayı unutmasınlar. (2012 bilet fiyatı 80TL)

Festival alanı yağmur yüzünden biraz çamurlansa da, ortam güzeldi. Organizatörler, bir kaç gün öncesinden, yağmurun yağacağını dikkate alıp ona göre hazırlık yapabilirdi, bu konuda biraz eksiklik olduğunu söylemeliyim. Daha fazla şemsiye konulabilirdi, çok çamurlanan yerleri, yürümeyi kolaylaştırmak için bir şeylerle kapatabilirlerdi. Üstelik bu yeni bir organizasyon da değil, bu tip sorunlarla 7.kere karşılaşan bir şenlikten söz ediyoruz. Otopark da büyük bir sıkıntıydı ama aracınızı Kemer Country'ye gelmeden bırakıp festivale ait ring servislerine binebiliyordunuz.


Chill Out Fest 2012 - İstanbul 
Müzik dinlendirici ve sanatçılar başarılıydı. Akşam saatlerinde havanın da düzelmesiyle, Baaba Maal'ın sempatik tavırları ve hoş dansları festivalin pik yaptığı anlardı....

Hiç yorum yok: