19 Ağustos 2012 Pazar

Barcelona'daki Evimiz

Barcelona'ya 3 aktarma sonrası ulaştık. Uçakta hiç susmadan ve hatta yırtınarak ağlayan 4 yaşındaki Bianca ve o ağlayınca gaza gelen kardeşi Sebastian'ı oyalamak için tüm yolcularla birlikte seferber olduysak da başaramadık. Bir ara Diamond Dash oyunu ile Bianca'yı 10 dakika susturduysam da, 11. dakikada yırtınmaya devam etti. Uçak yolcuları Bianca'ya oyun kartları mı getirmedi, insanlar anahtarlıklarını oynasın diye mi vermedi, sonunda hostes elinde hediye minik oyuncaklarla mı gelmedi... Bianca ses telleri kopana kadar ağlamayı hepsine tercih etti. Kalkık minicik hokka burnu kıpkırmızı oldu; kıvırcık yukarıdan toplu saçları ve güzel yüzü Galatasaray bayrağına dönene kadar uğraştı. Uçak yere indikten sonra tatlı Bianca, annesi ve biz perişan haldeydik. Uçaktan indikten sonra bavullar da adeta Ankara'dan yeni bir uçakla gelmiş kadar gecikti. Yarım saat rötarlı uçuşu da ekleyelim, üstüne de evi bulmak için yanlış sokağa girip gecenin köründe iyice ilerleyince... :) İspanyolların yardımsever ve sıcak kanlı halleri olmasa, herkes yardım için adeta canını vermese, bu anlattıklarım sinir bozucu olabilirdi ama bunlar başımıza geldiği için tanışıp yollarda sohbet ettiğimiz Katalan ailelerin hepsi gecemize renk kattı.

Çoğu şehirde olduğu gibi, Barcelona'da da turist olmayı değil, lokal olmayı tercih ederek evde kalıyoruz. Evimiz iki odalı şirin mi şirin bir yer. Size evimizden bir kaç foto koyup artık dinlenmeye çekiliyorum. 

Mutfağımız

Mutfak ve salon birleşik
Sağda sokak kapısı, yanında ütü dolabı var. Salon ve mutfak da iç içe.
Tuvalet
Bize bu oda fazla ama gelemeyenleri de anıyoruz baktıkça :)
Yatak odası
Yatak odasına ait banyo
Nasıl beğendiniz mi? :)

6 yorum:

Murat dedi ki...

aldık mesajı :)

Çok güzelmiş ev.. Süper bir tatil diliyorum size :)

selma dedi ki...

bu kadar mı sevimli bir yer olabilir. Ahhh.. keşke 10 yıl daha genç olsaydım. Sizin yaşlarınızda bir kızım var Avukat. Umarım boş zamanlarında sizin gibi dünyayı dolaşır...:)
Paylaşım için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Herşey çok güzel.Aksilikleri boşverin güzel güzel gezin.İyi tatiller.

kisakahvemolas dedi ki...

@Murat: teşekkür ederiz :) Keşke gelebilseydiniz :)
@Selma Hanım, mesajınız beni çok mutlu etti. Kızınız gezmeyi seviyorsa neden olmasın, ayrıca sizin için de kimse için de inanın hiç geç değil. Kızınıza ve size bizden selamlar :)
@adsız: Teşekkürler aksilikler eve varır varmaz unutuldu...

Aybike dedi ki...

Gelemeyenler mesajı aldı :) cok guzel gecer umarım bizim yerimize de gezin!

Adsız dedi ki...

şu an sayfanızı okuyorum kendim gitmiş kadar oldum.